TV standaards

Een tv standaard is leverbaar in vele verschillende modellen en specificaties, een verrijdbare tv standaard is een veel verkocht model waar je simpel je tv vloerstandaard kan verrijden en in elke gewenste hoek van de ruimte kunt plaatsen aangezien deze weinig tot geen ruimte innemen. Bij tv standaards maak je een keuze in consumenten tv stands en professionele tv standaards, het grote verschil is de afwerking; voor thuis raden wij een design tv standaard aan maar voor beurzen en bedrijven worden veelal de professionele tv standaards verkocht. De professionele series zijn veelal ook rubuuster qua uiterlijk maar ook sterker en gebouwd om deze te gebruiken op beurzen.
TV meubelen.nl biedt ook goedkope tv standaards aan maar voor meer kwaliteit raden wij altijd duurdere tv stands aan.

Een tv standaard is leverbaar in vele verschillende modellen en specificaties, een verrijdbare tv standaard is een veel verkocht model waar je simpel je tv vloerstandaard kan verrijden en in elke... meer lezen »
Venster sluiten
TV standaards

Een tv standaard is leverbaar in vele verschillende modellen en specificaties, een verrijdbare tv standaard is een veel verkocht model waar je simpel je tv vloerstandaard kan verrijden en in elke gewenste hoek van de ruimte kunt plaatsen aangezien deze weinig tot geen ruimte innemen. Bij tv standaards maak je een keuze in consumenten tv stands en professionele tv standaards, het grote verschil is de afwerking; voor thuis raden wij een design tv standaard aan maar voor beurzen en bedrijven worden veelal de professionele tv standaards verkocht. De professionele series zijn veelal ook rubuuster qua uiterlijk maar ook sterker en gebouwd om deze te gebruiken op beurzen.
TV meubelen.nl biedt ook goedkope tv standaards aan maar voor meer kwaliteit raden wij altijd duurdere tv stands aan.

5 van 5
wissmann-art146
Wissmann ART146 draaibare tv standaard met...
Deze draaibare tv standaard kan 200° rondom gedraaid worden en is uitgevoerd met een stalen voetplaat is zeer stabiel en stevig, geschikt voor televisies van 40 t/m 75 inch van max. 55 kg en max. VESA 400x400 aansluiting en optioneel te bestellen in een verrijdbare tv vloerstandaard. De standaard kleur is een grijs frame en matzwarte voetplaat. De kabels worden verwerkt in...
vanaf € 1.049,00
5 van 5
Laatst bekeken