SAMENWERKING LOEWE EN SPECTRAL | TV-MEUBELEN MÉT TV

CEO René Glasmacher van Spectral over de samenwerking met Loewe: “Spectral brengt ‘home’ en ‘entertainment’ samen. Loewe is de ideale partner voor ons aangezien dat bedrijf onze waarden deelt: strenge kwaliteitsnormen en de belofte ‘Made in Germany’. We zijn zeer blij met de nieuwe samenwerking.”

“We willen onze klanten op maat gemaakte en individuele mogelijkheden bieden om onze producten bij hen thuis te installeren. Het partnership met Spectral is de volgende stap bij deze aanpak. Spectral en Loewe spreken op elk niveau dezelfde designtaal. Daarom kijken we heel erg uit naar onze samenwerking met Spectral”, aldus Mark Hüsges, CEO van Loewe Technologies GmbH.

Loewe en Spectral stellen hun nieuwe meubels voor tijdens vakbeurzen in Hannover, Leipzig en Düsseldorf in februari en maart. Het is nog niet bekend wanneer de eerste modellen de Benelux-markt bereiken.

René Glasmacher, executive board member - Spectral
"Spectral en Loewe combineren het concept 'Home' en 'Entertainment' op een unieke manier."

loewe-spectral-moebel-tv-design-rack-165-56-tt
Loewe | Spectral 165.56
Glazen front (satijnafwerking), 3 compartimenten met drie planken (in hoogte verstelbaar), bekabeling in de basis, opstelling zowel als Wandmontage, of als op de vloer staand.

loewe-spectral-moebel-tv-design-rack-165-tt-v03
Loewe | Spectral 165
Glazen front (satijnafwerking), 3 compartimenten met drie planken (in hoogte verstelbaar), bekabeling in de basis, opstelling zowel als Wandmontage, of als op de vloer staand.

loewe-spectral-moebel-tv-design-rack-110-tt-v01_2
Loewe | Spectral 110
Glazen front (transparantafwerking), 2 compartimenten met twee planken (in hoogte verstelbaar), hoes, bekabeling in de basis, opstelling zowel als Wandmontage, of als op de vloer staand.

 spectral-loewe
Voorbeeld van een Loewe soundbar met intrergratie in Spectral tv meubel

loewe-tv-meubel

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.