Hydraulische TV lift voor max. 65 inch tv

€ 599,00

Prijzen incl. btw

Geen verzendkosten

Levertijd ± 1-2 dagen

  • TVLIFT_755NW_BLU
Plaats deze tv lift in een kast of dressior of achter de bank en de tv is alleen in beeld als je...meer
Productinformatie "Hydraulische TV lift voor max. 65 inch tv"

Plaats deze tv lift in een kast of dressior of achter de bank en de tv is alleen in beeld als je tv gaat kijken. De bediening is op een basis van een blue tooth signaal; het signaal gaat door muren en kastdeuren heen, je hoeft dus niet te richten zoals bij appartuur met infrarood.
Een afstandsbediening is standaard meegeleverd.
De inbouw maat is 75,5 cm en heeft een slaglengte van 100 cm. Theoretisch kan een 65 inch tv op deze tvlift bevestigd worden, de lift dient dan wel hoger van de vloer geplaatst te worden en niet direct op de vloer. Dit tv lift systeem beschikt over een VESA aansluiting van 100x100 t/m 600x400 en vrijwel geschikt voor alle platte televisies. Het maximale gewicht is 60kg. 

Specificaties hydraulische tv lift
Inbouw hoogte: 75,5 cm
Slaglengte: 100 cm (maximale lengte tv lift)
Diepte: 10,2 cm (of 12,5 cm afhankelijk gebruik van welke stabilisatie ring wordt gebruik)
Max. gewicht: 60 kg
Max. tv: 65 inch
Bediening: Blue tooth (ook via een app te bedienen op je smartphone of tablet)
Afstandsbediening inbegrepen

Installatie tv lift
Waar moet je rekening mee houden bij de installatie van een tv lift? Hieronder beschijven de installatie van zo'n tv lift systeem.
Deze tv lift wordt geïnstalleerd op de vloer d.m.v. een voetplaat en op de achterkant van de muur.
Voor aanvang van de installatie raden wij aan om de lift eerst vrijstaand te installeren en te testen of alles werkt in combinatie met de tv.

Inbouwhoogte en grootte van de tv
Wanneer je de tv lift gaat inbouwen in een meubel dan dien je eerst te bepalen welke inbouwhoogte je hebt bij een bestaande kast of wanneer je zelf een tv lift meubel gaat maken dan mag je dit uiteraard zelf bepalen. Deze keuzes worden uiteraard gebasseerd op het tv formaat wat je gaat gebruiken; er zijn een tweetal dingen waar je op moet letten; de hoogte van de tv en de schroefgaten achterop de tv. (VESA formaat)  Deze lift heeft inbouw hoogte van 75,5 cm wanneer de ruimte van de kast lager is dan past deze tv lift niet, kies dan dan lagere tv lift.

Het plaatsen van de tv lift in een tv lift kast
De tv lift dient uiteraard exact in het midden van de klep uitsparing die in het tv lift meubel is gemaakt te worden gemonteerd. Zorg ervoor dat de klepopener van de lift een klein stukje (ca. 1 cm of korter) onder de klep zit gemonteerd, monteer je het veel lager dan duurt het langer voordat de tv uit de kast komt.
De inbouw diepte wordt bepaald door één van de twee stalen (stabilisatie) ringen die zijn bijgeleverd in de verpakking, één daarvan is vlak met de achterkant van de lift, de andere heeft een afstand van 2,5 cm, wat is het verschil voor inbouw? Wanneer je met een klep werkt dient deze altijd schuin te blijven staan bij het openen van de klep en door de zwaartekracht sluit deze weer automatisch. Wanneer de vlakke stalen ring wordt gebruikt sluit de klep niet automatisch, de inbouw diepte is een stukje minder maar dan zal er bijv. gebruik gemaakt moeten worden van een spiraal ring, doordat deze altijd onder druk blijft staan sluit de klep automatisch. Deze kan geïnstalleerd worden aan de binnenkant van de klep en de achterwand. 

Na het installeren van de tv lift in de kast dienen er nog de accessoires te worden geïnstalleerd, dit zijn de radiografische bediening en de controle box die de lift aanstuurt, het gemakkelijkst is deze op de achterwand of op de vloer van de lift kast te installeren.

Verdere links naar "Hydraulische TV lift voor max. 65 inch tv"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Hydraulische TV lift voor max. 65 inch tv"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

wissmann-art131-tv-stand Wissmann ART131 tv stand
vanaf € 2.639,00
TIP!
Laatst bekeken