TV accessoires

Alle TV-accessoires vind je hier op een rijtje. Deze collectie bestaat uit soundbar strippen, infrarood verlenging en Apple tv accessoires.

Alle TV-accessoires vind je hier op een rijtje. Deze collectie bestaat uit soundbar strippen, infrarood verlenging en Apple tv accessoires. meer lezen »
Venster sluiten
TV accessoires

Alle TV-accessoires vind je hier op een rijtje. Deze collectie bestaat uit soundbar strippen, infrarood verlenging en Apple tv accessoires.

apple-imac-vesa-adapter
Apple iMac VESA-adapter (service artikel, kan...
Met de Apple iMac VESA-adapter, kun je een Apple iMac scherm bevestigen aan een tv steun. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kun je de iMac aan een bureau- of wandsteun monteren. Controleer eerst je Imac of deze adapter past, niet alle Imac computer modellen zijn namelijk hiervoor geschikt. Dit is een service artikel, kan NIET retour gezonden worden.
€ 29,95
afstandsbedieningen-houder-zwart
Sonorous afstandsbediening houder
Altijd je afstandsbedieningen binnen handbereik met deze luxe met leer afgewerkte afstandsbediening houder.
€ 49,95
infrarood-verlenging-sonorous-ir-3000
Sonorous infrarood verlenging
Kast deur of klep gesloten en toch je apparatuur bedienen? Dat kan met deze Sonorous infrarood verlenging set. Wordt standaard geleverd met 6 emitters met een kabellengte 3x 1m & 3x2m (oogjes die je op het appartuur plakt) en 1 infrarood ontvangst oog met 1 meter kabel en stroom adapter.
€ 79,95
Soundbar-strippen
Sonorous soundbar beugels montage aan...
Handige beugel om je soundbar aan een tv standaard of tv muurbeugel te bevestigen, deze soundbar tvsteun heeft handige stelstrips en hiermee kun je de soundbar onder of boven de tv ophangen. Controleer altijd of er een aansluiting achterop de soundbar zit d.m.v. schroefdraad. Max. gewicht: 30kg.
€ 34,95
ultimate-ss-300-veiligheidskoord-voor-tv597b193d7da32
Ultimate tv veiligheidskoord
Het zal niet de eerste keer zijn dat kinderen aan de TV gaan hangen, hierdoor kan de TV omvallen en ernstig letsel veroorzaken. Met dit veiligheidskoord kan de tv niet meer voorover vallen. Het maximale draagvermogen is 45kg en geschikt voor platte tv's van 15 - 85 inch. Kan worden vastgezet op de achterkant van een tv meubel of aan de muur. Bouten meegeleverd in de doos:...
€ 44,95
Apple-TV-houder
Wandhouder voor Apple tv (service artikel kan...
Compacte houder van kunststof waar je Apple TV precies in past. Het maakt de Apple TV nauwelijks groter en is zodoende dé oplossing om een Apple TV netjes weg te werken aan de achterkant van je televisie. Dit is het ideale systeem om je Apple TV op te hangen en de loshangende draden netjes weg te werken. Omdat de afstandsbediening via infrarood werkt, zullen de stralen...
€ 24,95
Laatst bekeken