Spectral soundsysteem

soundsysteem-spectral-bra2

Virtual Surround Sound Bij virtual surround sound is bij één complete luidsprekermodule, de linker luidspreker en rechter luidspreker evenals de subwoofer geïntegreerd (2.1). Door een speciale toonmix ontstaat er aan beide oren een surround effect zonder dat u, zoals bij een een oorspronkelijke surround opstelling vijf luidsprekers en een subwoofer (5.1) moet installeren. Door de gepatenteerde DTS® Tru-Surround-techniek zijn er ook geen reflectie wanden of andere oppervlakken noodzakelijk.

Diverse types sound systemen:

XTA1
Geschikt voor: Twenty
Het 2.1 virtual surround systeem XTA1 is speciaal ontwikkelt voor de modellijn Twenty. Met slechts 7 cm hoogte produceert XTA1 een overtuigend geluid, dankzij de ingebouwde subwoofer. Naast het surround effect presteert het systeem ook in stereo modus overtuigend. Canton zelf spreekt van het beste front-surround systeem in zijn klasse.
spectral-xta1-twenty
Voorbeeld van de Spectral Twenty met intergratie van het XTA1 soundsysteem.

SCA3
Geschikt voor: Ameno, Twenty, Scala, Cocoon, Brick, Disc, Music Box
De SCA3 ist het kleinste sound systeem. Het levert een volumineus stereo geluid met een mooi effect, duidelijk verstaanbare dialogen en een voelbaar aanwezige bass. Het Bluetooth 4.0 platform maakt het mogelijk om muziek te streamen vanaf elk mobiele apparaat.

BRA2
Geschikt voor: Ameno, Twenty, Scala, Cocoon, Brick, Disc
Enorm gedetailleert en een solide surround sound, dat zich dankzij de modernste signaal processor ook in akoestiek moeilijke ruimtes tot zijn recht komt. Voor iedereen, die werkelijk met 1 enkele box homecinema in de woonkamer wenst, is de BRA2 het beste alternatief. 

VRA2
Geschikt voor: Ameno, Twenty, Scala
Compromisloze prestaties in stereoen surround geluid. Klinkt meelevend en gedetailleerd. Lage en hoge tonen werken hand in hand en geven een hoogwaardig muzikaal geluid. Kortom: VRA2 is het beste front-surround-sound systeem, dat je voor je geld kunt kopen.


Lees alle informatie over de spectral-soundsystemen . 
Laatst bekeken